Schedule November 2020

Monday

18:00-20:00 (2h)
Beginners A1
Rainer & Liisi Veerenni

20:00-22:00 (2h)
Esencia Show Team
Rado & Anastassija Veerenni

19:30-21:30 (2h)
Show Dance Team (Solo)
Fabian Inglise Kolledz

Tuesday

18:00-19:00 (1h)
Shines Men Open
Rado Veerenni

19:00-21:00 (2h)
Advanced D1
Rado & Anastassija Veerenni

21:00-22:00 (1h)
Stretching Open
Lisette Veerenni

18:30-20:30 (2h)
Bachata Teens 15-19
Fabian & Maud Inglise Kolledz

Wednesday

19:30-21:30 (2h)
Improvers B1
Anton & Liis Veerenni

19:30-21:30 (2h)
Shines Ladies Open
Anastassija Inglise Kolledz

Thursday

18:00-20:00 (2h)
Intermediate C1
Rado & Lisette, Rainer & Liisi Veerenni

20:00-22:00 (2h)
Beginners A1
Anton & Liis Veerenni

Sunday

18:00-20:00 (2h)
Beginners A2
Allan & Lisette Veerenni

20:00-22:00 (2h)
Sara Panero Show
Anastassija Veerenni

Register to courses

You need to be logged in in order to book a package. Log in